Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkrullar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Ett otroligt gott tilltugg till drinkar eller öl. Eller varför inte servera som en kanapé?

Ingredienser

Instruktioner

Hacka räkorna Rör ihop alla ingredienserna Bred ut smeten på tunnbröden o rulla ihop Låt bröden "safta till sig" lite Skär 2-3cm tjocka skivor o lägg på fat med snittsidan upp Garnera eventuellt med lite finhackad gräslök

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Svesse60 18 januari 2008

    Gjorde bl a dessa till förrätt nyårsafton och alla tyckte att de var supergoda. Då min bror inte äter skaldjur så bytte jag ut räkorna mot hackad rökt skinka och gjorde några med den fyllningen också. De blev bara så otroligt gott! Pröva själv, jag lovar det blev en höjdare!

  • flabban 12 juni 2008

    Jättegoda, passar ypperligt som fyllning i smörgåstårta också.

  • anki54 22 november 2008

    Jättgoda! Bjöd på öl Staropramen som verkligen passade bra till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.