Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta skaldjur/vitlöksräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept jag fått av en kompis.

Ingredienser

Instruktioner

Dela chilin på längden,kärna ur och finhacka den. Hetta upp oljor och salt till 170 grader,kolla med termometer eller en persiljekvist att värmen är rätt. Lägg i lök och chili. Lägg i räkorna och lyft upp efter 30 sekunder annars blir de sega. Hetta upp oljan igen,lägg i persilja och ev vattenkrasse. När oljan slutat fräsa slå den över räkorna. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.