Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hickorymarinad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Hittade detta på Internetkokboken.se och det såg riktigt gott ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i Hickory, rött vin, kanel, farin och vinäger i en kastrull. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Låt svalna.
  2. Lägg köttet i dubbla plastpåsar och häll på marinaden. Knyt ihop påsen och vänd runt ett par gånger så marinaden fördelas över köttet. Låt påsen ligga i kylen i minst två timmar innan grillning. Vänd påsen lite då och då.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kocken22 2 april 2008

    Ska pröva detta...La till internetkokboken.se , det verkar vara en bra sida...

  • kocken22 12 april 2008

    Hej! Testade marinaden och jag tyckte den var god. Jag marinerade fläskkarré över natten och som jag sedan grillade... Smaskens, så nu vet du...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.