Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Himmelsk kantarellsoppa

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabblagad och uppskattad soppa! Den har lagats på nobelfest enligt deras receptbok. Är tänkt att serveras som förrätt men det går bra att dubbla receptet. Ha gärna ett parmesanbröd till. Toppa gärna med knaper stekt bacon, cremefraiche och riven västerbottenost.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs kantareller och lök. Häll över portvinet eller sherryn. Rör i kycklingfond, grädde, crème fraiche och till sist mjölk. Krydda med lite vitpeppar och ev. lite salt. Garnera med en klick crème fraiche och om du vill knaperstekt bacon och lite riven västerbotten! Avsluta med en persiljekvist på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.