- Serverar: 8 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Varför inte bjuda på denna tårta till Alla hjärtans dag eller till din kärastes födelsedag
Instruktioner
- Tina räkorna.
Hacka två tredjedelar av dem och spara resten till garnering.
Tina krabbpinnarna och skär dem i drygt ½ cm breda bitar.
Skär brödet till formen av ett hjärta, eller låt smörgåstårtan bli rund.
Dela bröden i halvor.
Blanda majonnäsen med crème fraiche, dill och örtsalt.
Vänd ner allt det hackade i såsen och smaka ev av med lite saft av citronen.
Fördela räkblandningen mellan bottnarna.
- Rör ihop crème fraiche och majonnäs till garneringen och bred ett tunt lager över hela tårtan.
Strö hackad dill runt kanten.
Dekorera med räkorna och rommen, några rödlöksringar och en dillkvist.
Publicerat den
8 mars 2014
Liknande recept
Skriv kommentar