Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortfilé Rödvinsmarinerad Med Murkelstuvning

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. GÖR SÅ HÄR: Skär filén i 8 lika stora bitar, lägg dem i en skål tillsammans med rödvin och kryddor och låt stå över natten.
  2. Fräs murklorna i smör, pudra med vetemjöl, häll på grädden, salta och peppra.
  3. Salta och peppra filéerna och stek dem lätt rosa på medelvärme.
  4. Serveringsförslag: Häll stuvningen över filéerna och garnera med kronärts- kocksbottnar, med grillade tomater, fågelpastej på grön gurka och konserverade päronhalvor med gelé, potatiskroketter, rönnbärsgelé och inlagd gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.