Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortron- och rosmaringelé

 
Skriv ut

Prova att ersätta hjorton- och rosmaringelén med vilda bär efter smak. Blanda bären med juice från en citron och 1 msk Canderel. Jätte gott till pannacotta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop hjortron, Canderel, vitt vin och rosmarin. Låt puttra på svag värme i ca 5 min så hjortronen mosas sönder ordentligt och smakerna förenas.
  2. Blötlägg gelantinbladet i kallt vatten så att det blir mjukt. Sila hjortronblandningen genom en finmaskig sil och rör i gelantinbladet så att det smälter i såsen medan den silade såsen fortfarande är varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.