Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortronpavlova med amarettogrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knaprig maräng möter ljuvlig grädde och toppas med skogens guld.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Vispa äggvita, socker och ättika med elvisp till ett fast skum 5-7 minuter. Klicka ut fyra maränger på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt in i ugnen en timme.
  3. Rör ihop hjortron och socker. Låt stå i rumstemperatur så att sockret löser sig.
  4. Vispa grädden och rör i amaretto alternativt finhackad mandel.
  5. Servera marängen i botten sedan en klick grädde och toppa med hjorton.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.