- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kanongoda Vegetariska biffar, serverat med Frebacos Hirs.
Vegetariskt Enkelt & kanongott.
Det lite ovanliga & spännande är att man görs quinoa röran till ett kallt tillbehör precis som potatissallad, fast i nyttigare variant!
Instruktioner
- 1.Koka upp Frebacos hirs enl förpackning till 4 personer, när den är klar låt den vila vid sidan av spisen.
- 2.Hacka löken. Blanda ägg med skorp- och potatismjöl. Blanda ner löken. Rör ner de rivna morötterna ihop med halva påsen av Ranch kryddan, 1 dl sweet chili sås & lite salt & peppar & sist 2 äggen rör om all blandning väl, forma sedan till biffar i önskad strl & stek i olja.
- 3.Sådär ja! biffarna klara! tag nu fram en skål & lägga den färdigkokta quinoan i, & blanda med 1 burk krossad tomat, all creme frachen(2DL), halva påsen som finns kvar av ranchkryddan, en halv dl sweet chilisås & 2 msk senap, 1 dl+salt & peppar, rör om.
- Slutord Bara att servara! Kall Quinoaröra ihop med goda morotsbiffar, servera med färskt bröd & grönsaker.
Publicerat den
28 oktober 2011
Kommentarer
Skriv kommentar
Förvirrande recept, eftersom quinoa och hirs används synonymt?? Jag hittade receptet när jag letade efter hirs-recept, men det verkar som att det är quinoa som egentligen används. Visst kan de användas på liknande sätt men det är ändå förvirrande. "en halv dl sweet chilisås & 2 msk senap, 1 dl+salt & peppar," är också oklart, vad är det man ska tillsätta 1 dl av?