Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjs VeggyStyle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanongoda Vegetariska biffar, serverat med Frebacos Hirs. Vegetariskt Enkelt & kanongott. Det lite ovanliga & spännande är att man görs quinoa röran till ett kallt tillbehör precis som potatissallad, fast i nyttigare variant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Koka upp Frebacos hirs enl förpackning till 4 personer, när den är klar låt den vila vid sidan av spisen.
  2. 2.Hacka löken. Blanda ägg med skorp- och potatismjöl. Blanda ner löken. Rör ner de rivna morötterna ihop med halva påsen av Ranch kryddan, 1 dl sweet chili sås & lite salt & peppar & sist 2 äggen rör om all blandning väl, forma sedan till biffar i önskad strl & stek i olja.
  3. 3.Sådär ja! biffarna klara! tag nu fram en skål & lägga den färdigkokta quinoan i, & blanda med 1 burk krossad tomat, all creme frachen(2DL), halva påsen som finns kvar av ranchkryddan, en halv dl sweet chilisås & 2 msk senap, 1 dl+salt & peppar, rör om.
  4. Slutord Bara att servara! Kall Quinoaröra ihop med goda morotsbiffar, servera med färskt bröd & grönsaker.

Kommentarer (1)

  • SummerInside 14 november 2012

    Förvirrande recept, eftersom quinoa och hirs används synonymt?? Jag hittade receptet när jag letade efter hirs-recept, men det verkar som att det är quinoa som egentligen används. Visst kan de användas på liknande sätt men det är ändå förvirrande. "en halv dl sweet chilisås & 2 msk senap, 1 dl+salt & peppar," är också oklart, vad är det man ska tillsätta 1 dl av?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.