Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig köttgryta att värma sig med i höstmörkret

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär kötter i strimlor. Skiva löken i ganska stora skivor så det inte kokar sönder. 2. Stek kött och lök i smör i en gryta. När köttet fått färg häll över vatten och buljongtärning ner i grytan. Krydda med salt och peppar. 3. Torka av champinjonerna och skär dem i skivor. För ner dom i grytan tillsammans med kött, lök och buljong. Tillsätt cream fraiche, tomatpuré och pressad vitlök. 4. Låt koka på svag värme under lock i ca 30 minuter. 5. Ös ner den rivna osten och smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.