Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstsallad med rödkål, avokado och pumpakärnor

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En smakrik och nyttig höstsallad som smaksätts med lite sesamolja. Fin till höstmiddagen men passar även till en bit halstrad fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pumpakärnorna med flingsalt i en torr, het stekpanna tills de börjar poppa och får fin färg. Ställ åt sidan så länge.
  2. Strimla rödkålen och lägg den i en rymlig skål. Dela, kärna ur och skeda ur avokadon i skålen. Droppa över citronsaft så att den inte mörknar. Strimla gemsalladen grovt.
  3. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Blanda ihop alla ingredienser till salladen i skålen och ringla över dressingen. Blanda runt väl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.