Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokat bogfläsk i hoisinsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och lägg det i en skål. Strimla alla grönsaker och lägg dem i en annan skål. Blanda ingredienserna till såsen i en skål för sig.
  2. Hetta upp oljan i woken. Snabbstek köttet och lägg tillbaka det i en skål. Snabbstek grönsakerna, häll i köttet och såsen. Stek vidare några minuter tills allt är hett och såsen tjocknat lite.
  3. Servera ris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aikmo 3 augusti 2008

    Enkelt och gott men kräver salt och peppar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.