Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honeycomb

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Kakgodis som är poppis i både England och USA. Smulorna är goda att blanda i glass, strö över kladdkakan eller servera till jordgubbarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ett bakplåtspapper i en form, ca 20x25 cm.
  2. Smält smöret med honung, sirap, socker och vatten på medelvärme. Låt koka ihop ca 5 minuter tills smeten är gyllenbrun, rör om ett par gånger under tiden.
  3. Dra kastrullen från värmen och rör ner bikarbonat. Häll över smeten i formen medan den fortfarande bubblar. Låt kallna. Bryt eller skär i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.