Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honung- och limesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En sås med kraftigt sötsur karaktär. Klar på 5 minuter. Passar till skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta limen. Riv skalet fint. Pressa ur saften.
  2. Blanda skal och saft i créme fraichen.
  3. Blanda i 1 msk av honungen. Smaka av. Är citrussmaken fortfarande för dominerande så tillsätt mer honung.
  4. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mrex3m 13 juli 2009

    Den här såsen är kanongod och snabb att göra. Jag tycker att det är mer lagom till 2-3 personer. Vi använder gräddfil istället för créme fraiche samt att bara använda ½ pressad lime. // Mikael

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.