Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungs- och chilimarinerad fläskfilé med potatissallad

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillad marinerad fläskfilé med egengjord potatissallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden. Skär fläskfilén i 8 skivor och låt dem marinera i minst 30 minuter.
  2. Blanda äpple, lök och saltgurka med gräddfil, majonnäs, senap, kapris och persilja. Smaka av med salt och peppar och tillsätt den skivade potatisen. Blanda väl.
  3. Grilla fläskfilém i 6-8 minuter.
  4. Servera med potatissallad, grillade grönsaker, grönsallad och bröd.
  5. Lycka till! Njut

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • rump 10 mars 2010

    DET är snart grilltider o ditt recept är ju passande så jag har skrivit av det måste prova det .FLÄSKFILE. går alltid hem hos alla .POTATISSALLADEN.också det låter gott .

  • Sallie 3 november 2011

    Hemma hos oss fick den här marinaden högsta poäng! Min sambo fullkomligt älskade den, vi använde den 95% av gångerna vi grillade i somras! Tack för ett kanon recept!

  • dolores 17 augusti 2012

    Det låter inte bara gott det ÄR det också ! Både marinaden och potatissalladen är en "höjdare".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.