Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsknäck i micron

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supergod knäck med smak av honung. Tycker om sådant som går fort och lätt att göra. Detta är resultatet av ett experiment. Testade att byta ut sirap mot honung i mammas microknäckrecept och det blev väldigt lyckat! Absolut värt att testa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom mandeln i ett microtåligt kärl. Kör på full effekt i 8-10 min. Ta ut efter någon min och rör om, upprepa igen till kulprov. Häll ner några droppar i kallt vatten, kan du forma en kula utan att det faller isär är det klart, desto fastare kulan blir desto hårdare blir knäcken. Tillsätt ev mandel och fyll (klicka) i formar.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gladavmat 15 december 2011

    Å så goda och lättgjorda knäck! Blir flera omgångar!

  • michaloff 23 december 2012

    Riktigt goda! Blir att baka massor av dessa till julafton!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.