Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungskyckling i citronpeppar med ljummen potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Honungsblandningen är något av det godaste man kan ha till kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna i stekpanna med litet smör. Efterstek i ugn, 170 grader i ca 15 minuter. Koka honung, citronjuice och pepparsorterna tills hälften återstår och pensla på kycklingfiléerna efter halva tiden i ugnen. Koka upp buljongen och mixa den skummig med crème fraiche.
  2. Värm potatisarna, rödlöken och gräslöken i såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tlagerberg 12 augusti 2011

    Jag har en grupp på Facebook som heter Gastronomitipset. Dit är alla Matklubbens medlemmar välkomna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.