Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsmarinerad fläskfilé med rosmarin

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 dagar 35 minuter
Skriv ut

MUMS! Annorlunda touch! Det kalla köttet serveras på buffé med sin fruktiga sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 125°. Peppra och bryn fläskfiléerna runt om i panna på spisen. Lägg dem i ugnssäker form, klappa in rosmarin och ugnstek 30-35 min till innertemp 67°.
  2. Blanda marinaden i en plastpåse. Lägg det varma köttet i påsen. Marinera det 1-2 dygn i kylen. Skiva köttet, blanda såsen och servera din delikatess!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.