Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hopakokwok

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ja så kallar vi den, jag och min son. En dag stod vi ihop framför köksbänken och här blev resultatet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i smala strimlor. Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna eller wok.
  2. Woka köttet i omgånger under omrörning tills det fått fin färg, ca 2 min. Ta upp köttet.
  3. Woka grönsakerna i resten av oljan under omrörning 3-5 min.
  4. Blanda i kött, kryddor, vatten och ostronsås. Rör om och hetta upp allt. Rör ut majzenan i woken under omrörning och koka upp. Servera ris, pata eller nudlar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.