Detta fick vi som förrätt på nyårsafton, så otroligt gott!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
Klyv humrarna & knäck klorna.
Ta bort magsäcken och lossa stjärten.
Lägg ut skalen på en plåt. Skär hummerköttet i mindre bitar.
- Finhacka löken. Smält smöret i en kastrull och fräs löken mjuk några minuter.
Tillsätt crème fraiche och grädde låt sjuda 5 min. Blanda ner hummerköttet. Fördela det i skalen & strö över parmesan.
Gratinera 8-10 min tills de fått fin färg & är genomvarma.
- Servera med lite grönsaker eller en sallad.
Publicerat den
19 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
DETTA SKA JAG GÖRA TILL NYÅR
Deta ska jag göra nu ikväll men bara för 2 =)
Skippa margarin och matlagningsgrädde, ersätt det med smör och vispgrädde så blir det både godare och når nya höjder. :)