Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummercocktail med mango och avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräscht och helt underbart! Servera i martiniglas för en extra festlig känsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera hummern och ta ut köttet. Grovhacka hummerköttet.
  2. Koka upp vatten i en kastrull. Skär ett kryss i varje tomat och lägg tomaterna i det heta vattnet. När skalet viker upp sig, ta upp tomaterna ur vattnet och dra av skalet. Halvera, kärna ur och ta ut fruktköttet ur avokadon. Skala och skär fruktköttet från mangon i 2 cm stora tärningar Kärna ur och finhacka chili. Grovhacka koriander. Strimla salladslök. Blanda hummer, mango, avokado, chili, tomater och koriander i fina glas. Pressa över saften från limen. Klart att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.