En enkel och god pastarätt med smak av havets läckerheter
Instruktioner
- 1. Sätt ugnen på 200 grader. Sila av lagen från skaldjuren. Tina surimi. Grovhacka skaldjuren och blanda med ricotta, vitlök, dill, salt och peppar.
2. Skär ev lasagneplattorna i 15 cm långa bitar. Fördela fyllning på plattorna och rulla ihop. Lägg i en smord ugnsäcker form
- Hummersås:
3. Fräs lök, vitlök och tomatpuré i olivolja. Tillsätt vin, vatten och hummerfond. Låt sjuda ca 10 min. Blanda i creme fraiche. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över skaldjurscannellonin och grädda mitt i ugnen 15-20 min tills pastan blivit mjuk.
4. Strimla sockerärtorna, skiva rädisorna och salladslök tunt.
Blanda med olivolja, salt och dill. Servera salladen till cannellonin.
Publicerat den
23 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar