Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursfylld cannelloni med hummersås och sockerärtsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god pastarätt med smak av havets läckerheter

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Sila av lagen från skaldjuren. Tina surimi. Grovhacka skaldjuren och blanda med ricotta, vitlök, dill, salt och peppar. 2. Skär ev lasagneplattorna i 15 cm långa bitar. Fördela fyllning på plattorna och rulla ihop. Lägg i en smord ugnsäcker form
  2. Hummersås: 3. Fräs lök, vitlök och tomatpuré i olivolja. Tillsätt vin, vatten och hummerfond. Låt sjuda ca 10 min. Blanda i creme fraiche. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över skaldjurscannellonin och grädda mitt i ugnen 15-20 min tills pastan blivit mjuk. 4. Strimla sockerärtorna, skiva rädisorna och salladslök tunt. Blanda med olivolja, salt och dill. Servera salladen till cannellonin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.