Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets bästa sill

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jättegod sill! En favorit på både julbord och till påsk och midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka alla ingredienserna till lagen några minuter. Låt lagen svalna. Förbered sillen, låt den rinna av och skär den i bitar. Skölj, skala och skiva lök, morötter, purjo Varva sillen i en skål med lök, morötter, purjo, dill och kryddpeppar. Häll lagen över sillen och ställ den kallt.
  2. Kan även frysas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.