Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Husets krusbärsmarmelad

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har använt röda krusbär men det går säkert lika bra med gröna. Varför inte prova att bjuda på krusbärsmarmeladen till ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj krusbären. Mixa eller använd matberedare med kniv. Häll bärmassan i en kastrull. Pressa i citronsaft. Rör i socker och låt koka 5 min.
  2. Tillsätt röd melatin blandat med lite socker. Koka i 2 minuter. Skumma av väl och häll i rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.