Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig körsbärskaka med gott tugg

 
  • Serverar: 6-7 portioner
Skriv ut

Enkel att göra med ett segt, småknaprigt resultat. Kanel, bittermandel och körsbär gifter sig ljuvligt tillsammans. Servera gärna med lite glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form - ca 25 cm diameter. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kör smör och socker en stund i matberedaren till det blandats. Knäck i ägg, häll i mjöl, mannagryn, kanel, vanilj och bittermandel.
  3. Bred ut smeten i formen och lägg på bären. Grädda i 35-40 minuter på nedersta falsen.
  4. Servera med glass eller grädde!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.