Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstfräs med bogfläsk, svamp och plommon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och fräsch gryta som förgyller i höstrusket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet.
  2. Skiva svampen och fräs den i smör tillsammans med lök och vitlök.
  3. Fös lök och svamp åt sidan och fräs köttet.
  4. Rör samman grädde och mjöl och häll på det fräset tillsammans med senap och timjan.
  5. Krydda med salt och peppar och låt koka i 10 minuter.
  6. Strimla plommonen och rör ned dem strax före servering.
  7. Servera grytan med t ex ris eller kokt, pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.