Öl recept

Laddar...
Din sökning gav 64 träffar
Öl- och persikopaj
Öl- och persikopaj

Här får frukten koka i öl och kryddor under ett frasigt lock av filodeg. Öl tar din dessert till en helt ny nivå och ger den en härligt fyllig smak. Prova! Du kan byta ut persikorna i pajerna mot p..
Ölkokt selleris

Ett mycket smakfullt och lättlagat ris, som passar till det mesta. Kära hustrun var lite tveksam till idén, men ändrade sig blixtsnabbt efter första tuggan.
Friterad abborre med dillfrörostad färskpotatis, ärtkräm och vinslungad gemsallad
Friterad abborre med dillfrörosta..

Abborre som är friterad tills den är gyllene och riktigt krispig. Serveras med något lättare tillbehör som verkligen får sommarkänslorna att blomma ut till max!Guinness chokladkaka

Vet inte om det finns små påsar med pulver som man har i grädden så den inte säckar ihop i Sverige, om det finns så ha i en påse när du blandar marscarponen och grädden.


Karelskstek á la Högfors

Originalet från östra Finland som oftast äts till vardag men serveras också på julbord, består av fläskkött, nötkött och lammkött. Jag använder i stället för lammkött, viltkött av antingen rådjur, vit..
Räko bravo piroger

Namnet är en ordlek med ingredienserna. Räkor, brie och avokado. Hittade på dessa piroger idag på, Alla hjärtans dag. Tänkte att lilla gumman skulle få något kärleksfullt. Hon blev mycket kärleksf..Ölostsås

En helt underbart fyllig ostsås som passar till det mesta. Kött, färs, pasta ja listan kan göras lång, välj själv. Jag uppfann den idag för att göra något nytt till en färsrätt. Resultatet blev öve..


Smördegsinbakad guinnesgryta
Smördegsinbakad guinnesgryta

Under ett frasigt lock gömmer sig en ljuvligt god gryta. Gör grytan dagen innan den ska bakas i ugnen så har du middagen klar på ett kick innan gästerna kommer.


Stoutkaka
Stoutkaka

Det här är en riktigt chokladklassiker som får en blommig fyllig smak av mörk stout. Stout är ett mörkt öl. Våga prova!
Sesamlantbröd med öl - ugn eller ..

Underbart mustigt och smakrikt bröd. Provade först denna idé i bakmaskinen och resultatet blev superbt. Gjorde då samma recept i ugnen och det blev lika bra. Skriver in båda sätten att göra. Gjord..


Lågtempererad fläskkarre med pils..

Fläskkarré är en utav mina absoluta favoriter när det gäller kött, en väldigt tacksam del som alltid blir saftig och god. Den här gången helstekte jag köttet i ugnen på 100 grader i 12 timmar. Kött s..