Öl recept

Din sökning gav 55 träffar
Chili med sötpotatisquesadillas och guacamole
Chili med sötpotatisquesadillas o..

Chiligryta kryddad med mycket chili och choklad men är inte särskilt stark. Grytan serveras med hemmagjorda och läckra sötpotatisquesadillas och len guacamole.

Guinness chokladkaka

Vet inte om det finns små påsar med pulver som man har i grädden så den inte säckar ihop i Sverige, om det finns så ha i en påse när du blandar marscarponen och grädden.


Karelskstek á la Högfors

Originalet från östra Finland som oftast äts till vardag men serveras också på julbord, består av fläskkött, nötkött och lammkött. Jag använder i stället för lammkött, viltkött av antingen rådjur, vit..
Räko bravo piroger

Namnet är en ordlek med ingredienserna. Räkor, brie och avokado. Hittade på dessa piroger idag på, Alla hjärtans dag. Tänkte att lilla gumman skulle få något kärleksfullt. Hon blev mycket kärleksf..Ölostsås

En helt underbart fyllig ostsås som passar till det mesta. Kött, färs, pasta ja listan kan göras lång, välj själv. Jag uppfann den idag för att göra något nytt till en färsrätt. Resultatet blev öve..


Smördegsinbakad guinnesgryta
Smördegsinbakad guinnesgryta

Under ett frasigt lock gömmer sig en ljuvligt god gryta. Gör grytan dagen innan den ska bakas i ugnen så har du middagen klar på ett kick innan gästerna kommer.

Stoutkaka
Stoutkaka

Det här är en riktigt chokladklassiker som får en blommig fyllig smak av mörk stout. Stout är ett mörkt öl. Våga prova!