Frukt och bär recept

Din sökning gav 11886 träffar


Päronchips med kardemumma
Päronchips med kardemumma

Torkade päronchips är gott som snacks, blir fint på tårtan eller är knapriga i salladen. Torktiden varierar beroende på hur tunt du skurit chipsen. Tänk på att päronen torkar något även efter a..Hasselnötskaka med päron och choklad
Hasselnötskaka med päron och chok..

Lyxig kaka med vuxen smak av hasselnötter, syrliga päron och choklad. Perfekt även för glutenallergiker. Lättvispad grädde eller vaniljglass balanserar den mäktiga smaken fint.


Mjuk jordgubbskaka med mandelspån
Mjuk jordgubbskaka med mandelspån

Saftig och lättbakad kaka fylld med läckra jordgubbar. Kakan kan varieras med sommarens alla bär. Den är lika god med till exempel hallon eller krusbär.


Fryst jordgubbscheesecake på kladdkakebotten
Fryst jordgubbscheesecake på klad..

Ljuvlig cheesecake och kladdkaka i ett. Farligt god är den! Här är denna cheesecake dekorerad med jordgubbar som är doppade i vit choklad och kokos. Byt gärna ut den vita chokladen mot mörk om så ö..
Lyxig rabarbertårta
Lyxig rabarbertårta

En läcker tårta med vit chokladmousse, rabarberpuré, smörkräm och marsipantäcke. Överbliven marsipan kan färgas och formas till rosor att dekorera tårtan med.

Rosendrömmar
Rosendrömmar

Kakor med hallonsylt och vaniljfyllning som sätts ihop två och två. Spröda och otroligt goda! Med en stjärntyll kan du skapa ett fint rosmönster på kakan.