Frukt och bär recept

Laddar...
Din sökning gav 12322 träffar
Passatelli con porcini e salsiccia
Passatelli con porcini e salsicci..

Passatelli är en sorts pasta där lika delar vitt bröd och parmesanost mixas med ägg och vetemjöl till en deg. Så gott i en gräddig sås med karljohanssvamp och salsiccia!Potatis- och linsbullar
Potatis- och linsbullar

En klassiker med twist! Goda potatisbullar som ger extra proteintillskott genom de röda linserna. Läckert att servera med rårörda havtorn, men har du inte havtorn så fungerar lingon lika bra!

Kokos- och bananpannkakor med jordnötssmör
Kokos- och bananpannkakor med jor..

Smarriga och glutenfria pannkakor med goda smakkombinationer. Bananpannkakor kan göras i flera olika varianter. Vill du skära ner på ingredienserna kan du göra dem på enbart ägg och banan.


Plättar med yusu och chiafrön
Plättar med yusu och chiafrön

Goda plättar med nyttiga frön och C-vitaminrik frukt. Grekisk yoghurt, honung och granatäppelkärnor toppar de fluffiga plättarna. Yusu är en asiatisk citrusfrukt som har blivit trendig på senare år..


Äppelsemla med mascarponegrädde och kanel
Äppelsemla med mascarponegrädde o..

Äpple och kanel är gott - även i semlor. Perfekt för dig som inte gillar mandelmassan i den klassiska semlan eller du som vill prova något nytt. Jag lovar, du blir inte besviken!


Hallonbiscotti
Hallonbiscotti

Fyll kakburken med krispiga och hållbara skorpor. De är goda att knapra på när sötsuget sätter in. Gör dubbelsats på en gång, det kommer garanterat behövas!

Kokosmusslor
Kokosmusslor

Goda musslor med hallonkompott och vispad grädde. Perfekt att ha på lut, när det kommer gäster.