Choklad recept

Laddar...
Din sökning gav 5547 träffar

Chokladtiramisu
Chokladtiramisu

Läcker och lite annorlunda variant på den klassiska Italienska efterrätten Tiramisu. Blir bara bättre och godare dagen efter! Håller fint några extra dagar i kylen, om det blir något kvar förstås! ..


Chokladsemla med hasselnötsfyllning
Chokladsemla med hasselnötsfyllni..

Tycker man inte om mandelmassa som den klassiska semlan innehåller så tycker jag att man ska prova att göra dessa supersmarriga semlor med chokladsmak och hasselnötsfyllning. Jag lovar, du blir inte b..


Devil´s food muffins
Devil´s food muffins

Saftiga muffins med en härlig chokladfrosting. Dessa muffins görs helt utan vetemjöl och vanligt socker. Passar perfekt till glutenintoleranta eller de som äter efter någon speciell diet.
Kärleksdessert
Kärleksdessert

Lyxig dessert i tre lager med chokladbotten, vit chokladkräm och champagne- och jordgubbsgelé. Denna dessert förgyller vilken måltid som helst!


Kärlekstårta extra allt
Kärlekstårta extra allt

Denna tårta har verkligen allt man kan önska sig! Saftig vanilj- och citronbotten, lemon curd och vit choklad- och mascarponetopping. En tårta som imponerar och gör garanterat succé hos gästerna!


Champagne Cupcakes
Champagne Cupcakes

Extra festliga cupcakes med champagne i som toppas med en len chokladfrosting och färska jordgubbar.Banantoffeepaj med apelsin
Banantoffeepaj med apelsin

Knaprig botten och smarrig fyllning gör denna paj helt oemotståndlig. Det bästa är att den går snabbt att göra och kräver ingen ugn!Aprikospizza med chokladglass
Aprikospizza med chokladglass

Aprikos, choklad och mandel är en perfekt kombination. Det portugisiska starkvinet Moscatel de setúbal smaksätter desserten och är även god att servera till.