Choklad recept

Laddar...
Din sökning gav 5608 träffar

Mörk frestelse med apelsinlikör
Mörk frestelse med apelsinlikör

En väldigt mäktig paj med krämig, mörk chokladfyllning smaksatt med apelsinlikör. De färgglada apelsinfiléerna ger en friskhet till denna mörka frestelse!Chokladbomb
Chokladbomb

Detta är verkligen chokladälskarens drömtårta! Det räcker med att bara ta en liten bit av den för att stoppa sötsuget. Förbered gärna tårtbottnen dagen innan servering.


Himmelska lakritsskorpor
Himmelska lakritsskorpor

Knapriga skorpor med både choklad och lakrits. Lakritskolan kan rinna ut lite när du gräddar skorporna men den stelnar igen när de svalnat.Fryst hallon- och lakritscheesecake
Fryst hallon- och lakritscheeseca..

Krispig och len är denna ljuvliga cheesecake i tre våningar: knaprig chokladbotten, lakritsfyllning och hallonfyllning. Allt toppas sedan med lakritskolasås och minimaränger med lakrits!


Lakritschokladtårta med kokos
Lakritschokladtårta med kokos

I modevärlden är den lilla svarta ett säkert kort, låt det bli så även i köket. Den här tårtan är rena drömmen för choklad- och lakritsälskaren!


White russian- Mug cake
White russian- Mug cake

Stick ut hakan med en häftigt marmorerad drinkklassiker. De krämiga smakerna samsas så väl att det är bara att njuta. Det går snabbt att göra den! För en alkoholfri variant byter du ut likören mot ..


Vaniljstrutar - Mug cakes
Vaniljstrutar - Mug cakes

Perfekta på en tebjudning en solig eftermiddag! Och alla ungar älskar dem, så varför inte byta ut den vanliga tårtan på kalaset?Chokladbollskaka
Chokladbollskaka

Gör något annat med chokladbollssmeten än bollar. Här blir den till en god kaka med chokladglasyr. Enkelt och barnsligt gott!S´mores på ett lyxigare sätt
S´mores på ett lyxigare sätt

Detta är en lyxig variant av S´mores. En festlig bakelse med digestivebotten, chokladkola, rårörd hallonsås och fluffig maräng. S´mores är en amerikansk lägereldskaka- man grillar en marshmallows ..

Messmörscheesecake med chokladbotten
Messmörscheesecake med chokladbot..

Kan du äta cheesecake med philadelphiaost så kan du äta denna messmörsdelikatess. Den lätt salta vaniljcheesefyllningen smakar underbart med choklad-digestivebotten och hjotronsylt.