Pasta och nudlar recept

Din sökning gav 3993 träffarTagliatelle med mangoldpesto
Tagliatelle med mangoldpesto

Underbart god pesto med ljuvliga smaker. Servera som ensamrätt, eller tillsammans med rökt lax eller parmaskinka. Gör lite extra pesto, den håller minst 1 vecka i burk och kan användas till mycket!..Kotletter med saffransrisoni
Kotletter med saffransrisoni

Saftiga kotletter som serveras med en krämig saffransrisoni. En festlig rätt att bjuda på och det bästa är att den går snabbt att göra!

Pastagratäng med zucchini och moz..

Receptet är av Hugh Fearnley-Whittingstall från "Det goda livet". Det är alltså inget jag kan ta åt mej äran av. Jag lagade rätten till lunch i dag och kände att jag måste dela med mej till klubben. D..Snabbstekt kotlett ed stuvad spetskål, grönsaker och nudlar
Snabbstekt kotlett ed stuvad spet..

Stuvad kål till kött är klassiskt, men här får rätten en spännande asiatisk tvist. Spetskål påminner mycket om vitkål, men bladen är tunnare och smaken lite mildare.


Lasagne med mozzarellasallad
Lasagne med mozzarellasallad

En supergod lasagne för de "lata". Läcker ostsås som bara vispas ihop och en supergod mozzarellaostsallad på toppen blir pricken över i.


Pasta med mango chutney-räkor
Pasta med mango chutney-räkor

Enkel pasta som toppas generöst med räkor och en krämig, lite sötstingig sås. Perfekt när tiden är knapp och man ändå vill äta något gott! 510 kalorier per portion.