Pasta och nudlar recept

Laddar...
Din sökning gav 4098 träffar
Spagetti American Diner style

Ville veta vad det är för spagettirätt de äter på American Diners. Detta recept är översatt och anpassat av mig (någon sallad föreslogs inte). Jag skickade inte in rätten i ugnen, vilket gick alldeles..Ungersk gulasch
Ungersk gulasch

Ett lite förenklat recept som ändå blir väldigt gott tycker jag. Jag brukar oftast använda nötkött och servera tagliatelle till.


Laxlasagne med lyxig sås
Laxlasagne med lyxig sås

Hoppa över köttfärsen och laga istället lasagne på lax, Sveriges populäraste fisk. Servera med en fräsch sallad, kanske ett glas svalkande vitt vin och njut av de italienska smakerna.


Vardagsräddare: Bolognesegratäng
Vardagsräddare: Bolognesegratäng

Om du gillar lasagne kommer du älska den här pastagratängen, som innehåller ungefär samma smaker men är mycket enklare och snabbare att göra. En riktigt snabb och billig vardagsräddare hemma hos mig!


Korv bolognese
Korv bolognese

Den annars köttfärsbaserade bolognesen får ny smak här med Italiensk salsiccia.Lite lyxigare ost- och skinksås

Ost- och skinksås med lite lyxigare touch som kom till av att jag inte hade råd med allt som behövdes till en annan receptidé som innehöll fläskfilé, så fick nedgradera det lite. Blev riktigt mumsigt ..


Pastasallad med frukt och grönt

Jag fick i uppdrag att fixa en pastasallad till en gemensam grillkväll.. Jag klurade lite på vad jag skulle ha i medans jag strosade runt i affären, och kom hem med ingredienserna nedan... Jag..