X

Grönsaker recept

Laddar...
Din sökning gav 14617 träffar
Pastagryta

Superenkel variation av vardagsmat. Det är inget salt i receptet, eftersom både buljongtärningen och soyan är salta. Tror du att du vill ha mer sälta, så vänta till sista avsmakningen.


Kundens fläskkotlett

Fläskkotlett på nytt sätt. Nja, helt nytt är det inte. Jag hittade det i Göteborgsposten på 90-talet, tror jag, och det har hört till min standardrepertoar sen dess. Fast jag har ändrat en del på ursp..


Stora köttbullar med tomatsås och bönor
Stora köttbullar med tomatsås och..

Genom att koka köttbullarna, eller frikadellerna som de egentligen heter, i den mustiga tomatsåsen får de mycket god smak. Servera gärna med rustikt bröd att suga upp den goda såsen med.Pulled porkburgare med mangosalla..

Var inne på Willy's och handlade. Där var det provsmakning på den här rätten. Fastnade direkt för den goda salladen som ingick i receptet. Går garanterat att kombinera med andra rätter. Delar gärna hä..


Teriyakiburgare med grillad ananas och srirachamajonnäs
Teriyakiburgare med grillad anana..

Karibien och Asien bjuder här tillsammans på sälta, sötma och krämighet. En hamburgare av det lite festligare sättet helt enkelt! Se till att ananasen är riktigt mogen.Tomat- och fetaostfyllt bröd
Tomat- och fetaostfyllt bröd

Detta gotländska rågbröd kallas också för ugnstrull. Degen är ganska kompakt. Brödet går bra att frysa. Supergott till soppa, sallad eller som mellanmål.
Lätt fänkål- och äppleslaw
Lätt fänkål- och äppleslaw

Jag älskar coleslaw! Kan ät mängder, men tycker ofta det är lite tungt. Så här är ett lika enkelt som lätt recept på en fänkålsslaw med härlig syra från äpplena och en aning sting från dijonsenapen. T..Annes picknickbröd
Annes picknickbröd

Supergott och nyttigt bröd som är helt glutenfritt och följer LCHF. Någonting mittemellan bröd och bottenlös paj.