Grönsaker recept

Din sökning gav 13878 träffar

Latmans Coq au vin
Latmans Coq au vin

Den franska klassikern "tupp i vin" är en fantastisk god gryta. Men det är inte alltid tiden räcker till att laga originalet, men då kanske den här förenklade varianten kan komma till pass? Bjud po..


Lammfärsgryta från Marocko
Lammfärsgryta från Marocko

Låt torkad frukt, kikärter och härligt mustiga kryddor förgylla din köttfärssås. Bulgur eller couscous är gott att servera till.


Blomkålscurry med sötpotatis
Blomkålscurry med sötpotatis

Underbart god soppgryta med asiatiska smaker. Pressa lime över för härligt syrlig smak. När du bankar citrongräset kommer smaken fram bättre.


Spaghettiplättar
Spaghettiplättar

Barnsligt goda plättar som blir populära på middagsbordet. Ät som de är eller som tillbehör. Perfekta när du har spaghetti över.

Marockansk kikärtsgryta
Marockansk kikärtsgryta

Underbart god, mustig och smakrik gryta som får de flesta gäster på fall! Servera med basmatiris som är smaksatt med kryddnejlikor.


Fyllt vegetariskt medelhavsbröd
Fyllt vegetariskt medelhavsbröd

Fyllt bröd är en 80-tals klassiker som gärna tas tillbaka. Man kan fylla det med vad man vill och är lika gott varmt som kallt. Detta bröd är fyllt med sojafärs och underbara grönsaker.
Rotfruktslasagne med knaprig rödkålssallad
Rotfruktslasagne med knaprig rödk..

Vegetarisk, smakrik och nyttig lasagne med underbara smaker som serveras med en knaprig rödkålssallad och en klick fetacréme. Jag lovar att denna rätt faller i smaken även för den köttälskade matgäste..


Falafelsallad
Falafelsallad

Falafelsallad utan falafel? Japp! Smakerna och ingredienserna är där, men i form av en mättande sallad. Servera som den är eller med varmt pitabröd. För en ännu matigare variant går det även att lä..

Linspasta med dragon
Linspasta med dragon

Den här goda, vegetariska pastasåsen går snabbt att göra och kräver minimalt med ansträngning.