Kyckling och fågel recept

Laddar...
Din sökning gav 7260 träffar
Minicannelloni med kyckling

Ännu ett recept på pasta och kyckling! Men denna rätt passar för ensamhushåll och matlådor. Grädda då i små aluminiumformar istället. 3 st i varje är lagom tycker jag.

Lättlagad indisk rätt med många v..

I det här receptet skapar du din egen bas med den perfekta konsistensen som du sedan smaksätter efter behag. Det går snabbt och enkelt att få till den krämiga basen som du sedan blandar med kryddor oc..Indisk kyckling á la Amir
Indisk kyckling á la Amir

Kryddig indisk kyckling som serveras med en fräsch gurkyoghurt och fluffigt ris. Alltid bra när goda rätter går snabbt att laga, som denna!
Kycklingpaj med svamp och paprika
Kycklingpaj med svamp och paprika

En smakrik kycklingpaj med svamp och paprika finner du i detta recept. Lägg ner den tillagade fyllningen av grönsaker och svamp tillsammans med kycklingbitar i pajskalet och lägg på locket. Pensla med..

Ankbröst med körsbärssås

Petto d'anatra con salsa di ciliegie Sedan ankbröst började säljas frysta har det blivit en råvara som trots sin lyx ändå är tillgänglig i många välsorterade butiker.

Sambal oelek- och kokosmarinad sa..

Slutresultatet lämnade filéerna perfekt kryddade, saftiga och väldigt goda! Kokossmaken försvann under marineringen. Till åt vi helt vanlig potatis som jag lade oskalade direkt över glöden. Skalet kom..Kycklinggryta med kokosmjölk, swe..

En helt fantastiskt god kycklinggryta där marinaden gör allt! Riset är färgat grönt av ingen mindre än sonen. Han tyckte vi skulle äta ris som var grönt som Hulken! Perfekt mat att förbereda dagen inn..


Flygande Jakob

Som barn berättade min mormor att hon kände en liten pojke som hette Jakob och som en dag ville överraska sin mamma med att laga middag till henne och då uppstod rätten "Flygande Jakob". Ja, pojken ha..


Tobagokyckling

Från Moma's kitchen kommer detta spännande recept som jag lagar lite då och då. Jättegott och jag och mannen vi åt och njöt! Några ändringar är gjorda.