Kyckling och fågel recept

Din sökning gav 7191 träffar
Latmans Coq au vin
Latmans Coq au vin

Den franska klassikern "tupp i vin" är en fantastisk god gryta. Men det är inte alltid tiden räcker till att laga originalet, men då kanske den här förenklade varianten kan komma till pass? Bjud po..
Mustig marinerad kyckling med ris

En kryddig marinad som bl a innehåller mörk rom.rommen kan uteslutas och ersåttas med 1 msk balsamvinger och 1 msk extra farinsocker. Om man inte vill ha kycklingen så pepparstark är det bara att min..


Kyckling med citrontimjan och örtig bulgur
Kyckling med citrontimjan och ört..

Kycklingen får massor av smak när den späckas med citrontimjan och vitlök. Har du ingen citrontimjan kan du också använda vanlig timjan och rivet citronskal.


Kyckling hopkok

Idag blev det ett väldigt gott hopkok. Experimenterade lite här hemma med mat som behövdes tillagas. Och det blev så pass gott att jag inte vill sluta äta.


Burgare med kyckling, avokado och caesardressing
Burgare med kyckling, avokado och..

Matigt, avslappnat och fräscht. Dressingen är mer än halva grejen, så räds inte över den ganska långa ingredienslistan - smaken är fantastisk! Om man vill kan man också blanda i några finhackade sarde..


Flädermarinerad kyckling med pärlcouscous och limesås
Flädermarinerad kyckling med pärl..

Kycklingen blir härligt saftig och karamelliserad av en enkel marinad. Den serveras med en god pärlcouscoussallad med både knaprighet och lite hetta och en svalkande limesås. Supergoda smakkombinat..Flygande Jacob-paj

"Klassisk" Flygande Jacob I pajformat. Valde att ha jordnötterna vid sidan om istället för i pajen, då nätterna blev lite "konstiga" i konsistens och smak när de låg i pajen. Till en långpan..