Kyckling och fågel recept

Laddar...
Din sökning gav 7277 träffar

Tortillasoppa
Tortillasoppa

Het soppa med läcker och knaprig topping. Minska på chilin för en barnvänligare variant. Friterade tortillas kan ersättas med tortillachips.Brunswick stew
Brunswick stew

De milda och mustiga smakerna i denna goda gryta som har allt, passar både stora och små. Grytan kommer från den amerikanska södern.


Kalkonstek med äpplen
Kalkonstek med äpplen

Prova kalkonstek om du hittar det, en jätte fin urbenad stek i nät. Den blir mycket mör och god. Bra magert kött med hög proteinhalt.
Flygande Jacobina
Flygande Jacobina

En lite lättare och fräschare variant av den populära rätten flygande Jacob. 485 kcal/portionMinicannelloni med kyckling

Ännu ett recept på pasta och kyckling! Men denna rätt passar för ensamhushåll och matlådor. Grädda då i små aluminiumformar istället. 3 st i varje är lagom tycker jag.Lättlagad indisk rätt med många v..

I det här receptet skapar du din egen bas med den perfekta konsistensen som du sedan smaksätter efter behag. Det går snabbt och enkelt att få till den krämiga basen som du sedan blandar med kryddor oc..Indisk kyckling á la Amir
Indisk kyckling á la Amir

Kryddig indisk kyckling som serveras med en fräsch gurkyoghurt och fluffigt ris. Alltid bra när goda rätter går snabbt att laga, som denna!


Kyckling i ugn
Kyckling i ugn

Jag älskar "Paolo Roberto-mat". Det blir alltid gott. Och vem har sagt att man behöver använda kycklingfilé jämt...
Kycklingpaj med svamp och paprika
Kycklingpaj med svamp och paprika

En smakrik kycklingpaj med svamp och paprika finner du i detta recept. Lägg ner den tillagade fyllningen av grönsaker och svamp tillsammans med kycklingbitar i pajskalet och lägg på locket. Pensla med..