Nötter recept

Din sökning gav 3625 träffar
Karlsbadergifflar med Nutella och päron
Karlsbadergifflar med Nutella och..

Nutella och härligt söta konserverade päron blir supersmarrigt i de här saftiga gifflarna. Gifflar är riktigt snygga bullar. Det går nästan inte att misslyckas!


Jordgubbsrulltårta med chokladtryffel, grädde och pekannötter
Jordgubbsrulltårta med chokladtry..

Rulltårta behöver inte förpassas enbart till kaffebordet, den kan uppgraderas och serveras som en tjusig dessert. Det går bra att förbereda i god tid och servera till många.
Pinjenötskaka med basilikaglass
Pinjenötskaka med basilikaglass

Frasig botten fylls med en pinjenöts- och mandelfyllning som sedan toppas med en läcker basilikaglass och söt pesto. Himmelskt god och läcker kombination av Medelhavssmaker.


Vaniljinkokta päron med pistaschglass
Vaniljinkokta päron med pistaschg..

Söta och mjuka päron med len och lite knaprig pistaschglass som sedan toppas med en hemmagjord chokladsås. Tre supergoda smakkombinationer i en och samma tugga!


Sega mandel- och chokladbakelser
Sega mandel- och chokladbakelser

Härliga bakelser med frisk hallongrädde. Bottnarna kan förberedas för att sedan toppas när det är dags att äta dem. Bakelserna är glutenfria.


Nötpaj med rom
Nötpaj med rom

Paj är alltid uppskattat och de här pajerna är något alldeles extra. Servera pajerna med lättvispad grädde och färska jordgubbar.

Minicheesecake med jordgubbar
Minicheesecake med jordgubbar

Cheesecakes i portionsstorlek är en trevlig dessert att servera efter middagen. Denna cheesecake har en knaprig botten av digestivekex och hasselnötter, len vaniljfyllning och jordgubbar som sedan gar..