Nötter recept

Din sökning gav 3631 träffar
Pilgrimsmusslor, purjolök och broccoli med strössel av hasselnötter
Pilgrimsmusslor, purjolök och bro..

Här har vi en riktigt festlig och flott sallad! Musslans underbara, naturliga sötma blir ännu högre när ytan karamelliseras på grillen. Sältan i prästosten ger balans och nötigheten i hasselnötterna f..


Päron- och mandelkaka
Päron- och mandelkaka

En gammaldags, saftig päronkaka som också passar fint att servera ljummen som dessert med en klick grädde eller vaniljsås. Smaksätt gärna grädden till kakan med rom eller likör.


Vinbärstårta
Vinbärstårta

Finns det något bättre än sommartårtor med trädgårdens bär? Här står syrliga vinbär mot söta nötbottnar och frisk lemoncurdkräm. Syrligt, sött och friskt - i samma tugga!


Marinerade sommarbär med fläderblomsmousse och pistaschsmulor
Marinerade sommarbär med fläderbl..

Sött, friskt och knaprigt! En riktigt somrig dessert som blir otroligt vacker när den varvas i glas. Den italienska färskosten får en härligt luftig konsistens när den blandas med lättvispad grädde..Karlsbadergifflar med Nutella och päron
Karlsbadergifflar med Nutella och..

Nutella och härligt söta konserverade päron blir supersmarrigt i de här saftiga gifflarna. Gifflar är riktigt snygga bullar. Det går nästan inte att misslyckas!


Nötbanankaka
Nötbanankaka

Nötter, grönsaker och olja. Annorlunda, men väldigt gott. Kakan blir kompakt och saftig, den är också perfekt för mjölkintoleranta eftersom den innehåller olja, inte smör. Bra att ta med sig på pickni..


Jordgubbsrulltårta med chokladtryffel, grädde och pekannötter
Jordgubbsrulltårta med chokladtry..

Rulltårta behöver inte förpassas enbart till kaffebordet, den kan uppgraderas och serveras som en tjusig dessert. Det går bra att förbereda i god tid och servera till många.