Vin recept

Din sökning gav 445 träffar
Latmans Coq au vin
Latmans Coq au vin

Den franska klassikern "tupp i vin" är en fantastisk god gryta. Men det är inte alltid tiden räcker till att laga originalet, men då kanske den här förenklade varianten kan komma till pass? Bjud po..




Rödbets-Bourguignon
Rödbets-Bourguignon

Det finns ett sätt att förvandla den fylliga, vindrypande heta grytan till en vegetarisk variant. Här är nötköttet utbytt mot rödbetor och puylinser. Denna gryta smakar himmelskt! Det är viktigt at..




Friterad abborre med dillfrörostad färskpotatis, ärtkräm och vinslungad gemsallad
Friterad abborre med dillfrörosta..

Abborre som är friterad tills den är gyllene och riktigt krispig. Serveras med något lättare tillbehör som verkligen får sommarkänslorna att blomma ut till max!





Abborrfilé med sötsur dillsås
Abborrfilé med sötsur dillsås

Abborre med sitt fasta och välsmakande kött är en av våra finaste och delikata fiskar. Med den klassiska sötsura smaken i dillsåsen blir denna fiskrätt gudomligt god!



Bärtårta med mascarponekräm
Bärtårta med mascarponekräm

En superläcker desserttårta fylld med smakrika bär och en god len kräm med smak av både citron och vanilj. Ingen ugn behövs och tårtan är lätt att göra.


Frukttårta
Frukttårta

Bjud på en vacker och supergod tårta med saftig botten, len vaniljkräm- och jordgubbsfyllning som toppas med flädergelé och garneras med frukt och mandlar. Imponera på gästerna! De kommer tro att det..


Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
Torskrygg med musselsås, sparrisb..

När fisken lättrimmas blir den vit och skivig och får jämn och mild sälta. Musselsåsen får god smak av curry och tomatpuré. Mild och mjäll sparrisbroccoli är gott till torsk och musslor. En riktig fes..








Vintergryta med torsk, chorizo och svamp
Vintergryta med torsk, chorizo oc..

Lättlagad matig gryta med mycket smak och en smart allt-i-ett-lösning. Korven och torsken är i fin samklang, och svampen och potatisen ger en härlig mustig och mättande känsla.

Rotfruktsgryta med vitt vin och kräftfyllda spättarullader
Rotfruktsgryta med vitt vin och k..

En mustig och god gryta som serveras med en fräsch apelsin-aioli. Enkel att tillaga och sköter sig ganska mycket själv. Praktiskt med hela middagen i en gryta!