Vetemjöl recept

Din sökning gav 3349 träffar
Jordgubbspaj med lemon curdripplad vaniljglass
Jordgubbspaj med lemon curdrippla..

Frasig paj med krämig fyllning som toppas med en aprikosglasyr. Lemon curd glassen till ger en söt/syrlig och fräsch smakkombination till den söta pajen. Pajen går enkelt att variera. Kombinatione..

Torta di cioccolato
Torta di cioccolato

Ljuvlig tårta med nötter, kaffe och choklad som bara blir godare om man gör den kvällen innan den ska serveras.Torta al caffé
Torta al caffé

Saftig och läcker italiensk tårta med en len och god kaffekräm emellan samt en kaffelag. Toppas sedan med kaffegrädde och chokladströssel.
Dubbel chokladmoussetårta
Dubbel chokladmoussetårta

Himmelsk chokladmoussetårta med både ljus och mörk choklad som gör att man får gåshud över hela kroppen när man tar en sked. Vill man göra vit chokladmousse är det bara att byta ut till vit choklad.Banancupcakes med gräddkolafluff
Banancupcakes med gräddkolafluff

Muffinsarna blir extra saftiga av mosade bananer i smeten. De toppas sedan med ett smarrigt godisfluff. Prova att byta ut gräddkolan mot något annat, tex Daim, Toblerone eller skumbananer.


Chokladmarängtårta
Chokladmarängtårta

Underbar tårta med kladdig chokladbotten, seg/frasig maräng i mitten, som sedan toppas med grädde och en massa härliga jordgubbar! Dessutom går den snabbt att göra. Baka två tårtor eller dubbel sats i..


Pias kylskåpsbullar

Frukostbröd du bakar ut kvällen innan och låter jäsa i kylskåpet under natten. Bara att sätt in i ugnen på morgonen!
Chokladkaka med lönnsirapssås
Chokladkaka med lönnsirapssås

Mäktig chokladkaka med en ljuvlig lönnsirapssås som ringlas över. Kakan smaksätts även med sichuanpeppar och toppas med lite flingsalt, som tar den klassiska chokladkakan till nya höjder.


Kaka med kokos och lime
Kaka med kokos och lime

Tillsammans med kokos och lime får sichuanpepparn liv. Det gör att kakan får en rund, och god smak.

Sfogliatelle frolle di Napoli
Sfogliatelle frolle di Napoli

Ett klassiskt bakverk från Neapel med en aromatisk fyllning av ricotta och suckat. Väldigt goda, annorlunda och spännande bakverk, prova!