Vetemjöl recept

Din sökning gav 3433 träffar
Hallonrulle med bär
Hallonrulle med bär

Smarrig rulle med god vit chokladmousse och hallon som du sedan gör vackra kakbakelser med. Perfekt att servera dina gäster när tiden är knapp. De blir garanterat imponerade!

Gömda plommon
Gömda plommon

Under ett mjukt täcke gömmer sig saftiga plommon med smak av vanilj.Mandelpaj med citronkräm
Mandelpaj med citronkräm

En spröd mandelbotten fylld med frisk citronkräm och sommarbär är oemotståndligt gott. Dessutom så lätt att variera med olika sorters bär.Citronsufflépaj
Citronsufflépaj

En snygg sufflé imponerar alltid på gästerna. Med frisk citron blir den en perfekt final på middagen eller fikabordet. Servera den direkt. Pronto!
Magdalenas mandelkaka
Magdalenas mandelkaka

Saftig och god mandelkaka med havregryn som serveras med en fräsch fruktsallad och vispad grädde.Sommarpaj ala Therese med rabarbe..

Det här blev en riktigt god sommarpaj som jag hittade på en regnig och kall dag. Det är pajbotten med en vaniljkrämsfyllning och smak av rabarber och jordgubbar. Toppade med en maräng som jag smaksat..Mandelmassekakor med rosenvatten
Mandelmassekakor med rosenvatten

Små delikata läckerheter som förgyller vilket kakbord som helst. Rosenvatten finns att köpa i essensaffärer och en del livsmedelsbutiker.
Rabarbertårta med vaniljkräm och jordgubbar
Rabarbertårta med vaniljkräm och ..

Rabarberkaka med vaniljkräm - som tårta! Rabarber och jordgubbar är en perfekt kombination, där vaniljkrämen bryter fint. Allt det goda i en bit helt enkelt! Vill du göra det enkelt så använd färdi..


Ost- och örtbröd
Ost- och örtbröd

Ett snabbakat och saftigt bröd med smakrik ost. Perfekt till soppa, buffé eller utflykten.