Vetemjöl recept

Laddar...
Din sökning gav 3646 träffar

Blåbärssufflé med vaniljglass och ökensandkakor
Blåbärssufflé med vaniljglass och..

Sufflé brukar kallas kungen av efterrätter och är en njutning som fullkomligt smälter i munnen! Servera sufflén med en len vaniljglass och knapriga ökensandkakor.Äppelkaka new style
Äppelkaka new style

Vinbakade äpplen, vit chokladkola, krämig vaniljglass och krispiga crumbs är en oslagbar kombination!


Varm äppelbakelse med finrivna äpplen och äppelsirap
Varm äppelbakelse med finrivna äp..

En god och saftig äppelbakelse på en bädd av finrivna äpplen. Toppas med en läcker äppelsirap, vaniljglass och rostade hasselnötter. Äppelbakelserna går utmärkt att frysa in.


Majsans skvättbullar

Mycket goda rågbullar. Dom har varit mycket omtyckta hos oss. Bullarna bakade jag av alla sorters mjöl som var kvar påsarna, Sen har vi bakat dom flera gånger.


Apelsinschnitzlar
Apelsinschnitzlar

Denna kaka finns ofta i små hembagerier. Kakorna är snäppet över traditionella småkakor i sin elegans. De har också sekelgamla anor och fanns med i 1920-talets bakböcker eller i bakkapitlen i kokböcke..


Chokladdoppade Madeleinekakor med morot och apelsin
Chokladdoppade Madeleinekakor med..

Madeleinekakan- en fransk läckerbit! Här med en ny twist. Här behövs särskilda Madeleineformar. Det brukar finnas lättanvända silikonformar i välsorterade köksbutiker och flera nätbutiker säljer fo..


Pain riche

Detta är ett mycket bra och snabbt recept. Det kan inte gärna bli lättare, ingen knådning, endast röra och blanda ingredienserna.


Morotsbullar med solros- och pumpakärnor
Morotsbullar med solros- och pump..

Goda saftiga bullar som görs på ett lite annorlunda vis. Bullarna är ett litet mellanmål, bra utflyktsmackor och jättegoda med ost. Godast nybakade, men frys in dem och värm i ugnen när du behöver.

Festkaka med apelsin och pumpa
Festkaka med apelsin och pumpa

Det här är en riktig festkaka som fungerar som dessert efter en god middag eller som födelsedagstårta för dem som inte gillar vispgrädde.


Klippt citronlängd
Klippt citronlängd

Vetelängder med en fräsch citronfyllning. Klippta längder är vackra och praktiska att bjuda på om man är många.