Vetemjöl recept

Laddar...
Din sökning gav 3840 träffar
Gratinerade crepes med kallrökt lax och grönkål
Gratinerade crepes med kallrökt l..

Goda crepes med en läcker fyllning. Stek crepesen och gör fyllningen i förväg och fyll dem precis innan de ska gratineras. Perfekt när tiden är knapp eller man får oväntade gäster!

Passatelli con porcini e salsiccia
Passatelli con porcini e salsicci..

Passatelli är en sorts pasta där lika delar vitt bröd och parmesanost mixas med ägg och vetemjöl till en deg. Så gott i en gräddig sås med karljohanssvamp och salsiccia!


Chokladtiramisu
Chokladtiramisu

Läcker och lite annorlunda variant på den klassiska Italienska efterrätten Tiramisu. Blir bara bättre och godare dagen efter! Håller fint några extra dagar i kylen, om det blir något kvar förstås! ..Plättar med yusu och chiafrön
Plättar med yusu och chiafrön

Goda plättar med nyttiga frön och C-vitaminrik frukt. Grekisk yoghurt, honung och granatäppelkärnor toppar de fluffiga plättarna. Yusu är en asiatisk citrusfrukt som har blivit trendig på senare år..
Äppelsemla med mascarponegrädde och kanel
Äppelsemla med mascarponegrädde o..

Äpple och kanel är gott - även i semlor. Perfekt för dig som inte gillar mandelmassan i den klassiska semlan eller du som vill prova något nytt. Jag lovar, du blir inte besviken!


Chokladsemla med hasselnötsfyllning
Chokladsemla med hasselnötsfyllni..

Tycker man inte om mandelmassa som den klassiska semlan innehåller så tycker jag att man ska prova att göra dessa supersmarriga semlor med chokladsmak och hasselnötsfyllning. Jag lovar, du blir inte b..
Hallonbiscotti
Hallonbiscotti

Fyll kakburken med krispiga och hållbara skorpor. De är goda att knapra på när sötsuget sätter in. Gör dubbelsats på en gång, det kommer garanterat behövas!


Kokosmusslor
Kokosmusslor

Goda musslor med hallonkompott och vispad grädde. Perfekt att ha på lut, när det kommer gäster.