Vetemjöl recept

Din sökning gav 3318 träffar
Pizza hemlagad á la Sanna

Hemlagad pizza är alltid gott. Det är lätt att göra och man får själv välja vad man vill ha på. Denna gången så blev det 3 stycken rejäla pizzor som påminde lite om panpizza och som gav en bra mättnad..

Linus snoddas
Linus snoddas

Kärleksmums, snoddas eller mockarutor- en kär kaka har många namn. Här piffas den upp med banan och choklad.


Chokladtårta med körsbärsgrädde
Chokladtårta med körsbärsgrädde

En fantastiskt god chokladtårta med fluffig körsbärsgrädde och kladdig chokladglasyr. Kakan är godast kylskåpskall. Körsbärssåsen hittar du bland glasstillbehören i affären.


Spenat- och champinjonpaj
Spenat- och champinjonpaj

En lite annorlunda paj som man fyller med en spenatstuvning och rikligt med stekta champinjoner. Välj din favoritost!


Tvistade tomatbröd
Tvistade tomatbröd

En väldigt gott bröd att servera till många olika typer av mat. Godast att servera dem nygräddade.Frukostbiscotti
Frukostbiscotti

Skorpor bakade utan smör och med nötter och frön- goda till kaffet eller smoothien men också att krossa över fil eller yoghurt.Petit-chouer med basilikakräm
Petit-chouer med basilikakräm

Petit-chou är franska för litet kålhuvud och är ett fjäderlätt bakverk som här görs i miniformat och fylls med en fräsch basilikakräm.
Naked cake med lemon curd och maräng
Naked cake med lemon curd och mar..

En supergod kombination av len glasyr, syrlig lemon curd och luftig maräng. Beskrivningen av detta recept är gjord med två tårtbottnar. Självklart kan du göra den med en sats botten också, men då blir..


Nyponbröd
Nyponbröd

Har du inte provat att baka bröd på nyponsoppa är det dags att göra det nu! Soppan ger brödet en lite sötsyrlig karaktär.


Chokladkaka med krämig fyllning
Chokladkaka med krämig fyllning

Chokladälskarens dröm! Otroligt saftig chokladkaka med en krämig fyllning som toppas med en chokladglasyr. Välj själv kakaohalt- är den lite högre i själva kakan kan det vara gott med en lägre i glasy..Linzer

Här kommer en ungersk "Linzer" variant. Linzer är välkänd grundrecept till kakor och tårtor. Kan varieras i evighet... och godast dagen efter.
Purjolöksplättar
Purjolöksplättar

De här purjolöksplättarna är smått beroendeframkallande och värmer ända in i själen. De får en härlig sötma från löken som passar väldigt bra med en något kryddig sås som t.ex. Ajvar relish.