Vetemjöl recept

Laddar...
Din sökning gav 3795 träffar

Mintchokladrulle
Mintchokladrulle

Klassisk rulltårta i all ära, men här byts sylten ut mot en härlig mintfyllning.

Kladdkaka med mandelmaräng
Kladdkaka med mandelmaräng

Med en spännande marängtopping törs jag lova att den här kakan kommer att göra succé. En klick lättvispad grädde passar bra till.


Chokladtryffelpaj med mint
Chokladtryffelpaj med mint

Mint ger en frisk känsla till den här lyxiga chokladpajen. Det går naturligtvis bra att byta mintchokladen mot vanlig mörk choklad av god kvalité. För extra festkänsla, garnera pajen med bladguld ..

Gigantisk vaniljbulle med blåbär
Gigantisk vaniljbulle med blåbär

Vem vill inte ta sig an den här gigantiska vaniljbullen med blåbär? Mycket enklare än att göra flera små och minst lika god! Du kan självklart koka din egen vaniljkräm från grunden men det finns g..

Äppelpaj extra allt
Äppelpaj extra allt

Alla behöver en otroligt god äppelpaj i sin repertoar. Den här pajen kombinerar frasig botten med krämig mazarinfyllning, krispiga äpplen och knaprig topping. En favorit som går hem hos de flesta!


Oemotståndlig chokladpaj med päron
Oemotståndlig chokladpaj med päro..

Päron och mandel är ett kärlekspar som inte går av för hackor. Lägg till choklad och du hamnar i himmelriket. Du kan även använda små tartalettformar för små nätta portionspajer.


Palsternacksgnocchi med tomatsås och solrostopping
Palsternacksgnocchi med tomatsås ..

En variant av klassisk gnocchi men här med palsternacka istället för potatis. Serveras med en smakrik tomatsås med bockhornsklöver som ger en liten speciell smak. Hela rätten toppas sedan med en knapr..Scones med låg fetthalt
Scones med låg fetthalt

Letade på nätet efter ett bra och enkelt sconesrecept utan allt det smör som normalt används och hittade detta på sidan Lottas viktinfo. https://viktinfo.wordpress.com/tag/fettfria-scones/ Av recep..


Sockerkaka på brynt smör, varma blåbär och punschgrädde
Sockerkaka på brynt smör, varma b..

Denna sockerkaka är gjord på ett litet annorlunda sätt, den har en varm, nötig ton av brynt smör. Extra gott blir den tillsammans med varma blåbär och punschgrädde.


Citronplättar med vallmofrön
Citronplättar med vallmofrön

I Ungern blandas ofta vallmofrön i pannkakorna. Det ger dem en annorlunda men otroligt god smak. Vaniljkvarg och citrussallad är goda tillbehör.

Hasselnötsvåfflor med kolasås
Hasselnötsvåfflor med kolasås

Sätt ny touch på dina våfflor med lite knaprighet och hemmagjord kolasås! Med kalla råvaror och kolsyrat vatten blir dessa våfflor extra frasiga.