Kassler recept

Laddar...
Din sökning gav 243 träffar
Festgratäng med kassler
Festgratäng med kassler

Frästa grönsaker och ett mumsigt täcke med smakrik lagrad ost gör rätten till något alldeles extra! Med kokt ris i botten fixar du allt-i-ett gratängen på ett kick.

Gratinerad äppelkassler med coleslaw
Gratinerad äppelkassler med coles..

En lite annorlunda kasslergratäng där sältan från kasslern och sötman från äpplet och äppeljuicen blir en perfekt kombination. Kylskåpskall coleslaw blir ett gott tillbehör till det varma köttet.

Kasslergryta med Ananas och Hästk..

Jag var iväg till affären idag, då såg jag att de hade en förpackning med Hamburgerkött(tunna skivor), på rea, och det stod att huvudingrediensen var hästkött. Jag tänkte först göra lasagne, för det v..

Ost och kasslersoppa med gröna vä..

En ljust limegrön krämig soppa som ger alla råvaror fritt spelrum att gifta sig. Jag gjorde den med en lagrad cheddarost, men det går bra med vilken som helst. Serverades med rostat bröd och blev my..Rotad broccoli med kassler

En gratäng med massor av smaker utan massor av kryddor. Råvarornas smaker fick fullt spelrum och blev underbara ihop. Kokspadet som ni häller av bör ni spara för det blev en god buljong. Serveras g..Partylåda på kassler
Partylåda på kassler

När man är många är det skönt om rätten är förberedd fram till allra sista momentet. Det är den här lådan. Behöver bara en stund i ugnen.

Kassler- och risröra

Lätt och snabbt recept som inte kräver många ingredienser. Kryddorna är valfria. Man kan krydda med den favorit man har bara man kommer ihåg att kassler är rätt salt. Gurkmeja tog jag för att få lite ..