Bacon recept

Laddar...
Din sökning gav 660 träffar


Krämig LCHF svampsoppa med bacon ..

En soppa som jag uppfann inför besök av vänner med LCHF önskningar. Att kalla den för lyckad anser både vi och LCHF gäster är att ta i, i underkant. Kommer absolut att göras igen, även utan gäster.
Ugnsfalu de lux - Allt i ett

En lite lyxigare variant av ugnsfalu där allt görs i 1 form. Fixat och klart på ca 1 timme. Potatisen blir ljuvligt krämig och smakfull av alla övriga ingredienser.


Potatis och baconlåda
Potatis och baconlåda

En god o mättade rätt till den hungriga familjen. Bra om man vill slippa stå vid spisen precis innan man ska äta då den tillagas i ugnen.

bacon och soltorkade tomater på ugnsbakade potatisar
bacon och soltorkade tomater på u..

satt och planerade inför melodifestivalen men visste inte vad jag skulle ta. Sedan tänkte jag på det obligatoriska i ett kök på en restaurang då man har bea o pommes men tänkte det blir ju lite för fe..


Ananascarbonara

En frisk och matig släkting till Spagetti Carbonara. Går snabbt och lätt att göra, men upplevs som ett mustigt långkok. Godast med spagetti till men annan pasta går också bra.


Kycklinggryta med ädelost och bacon
Kycklinggryta med ädelost och bac..

Här är resultatet av lite freestylande och inspiration från olika recept (bla. här på matklubben). Jag brukar göra lite olika, men oftast slutar det ungefär på det här viset =). Allt är i ungefärliga ..


Agnetas baconlåda

Den här rätten gjorde jag första gången för ca 45 år sedan och den har varit en favorit i vår familj sedan dess. Det är den vi längtat efter när vi varit borta en längre tid. Jag vann 2 st smörknivar ..


Paj med bacon, kantareller, fetao..

Vi blev sugna på en paj och gjorde en på lite av varje som vi hade hemma och det blev så gott så då bestämde jag mig för att dela med dig och kanske inspirera till fler "restpajer".


Engelsk baconsandwich på kavring

En mycket enkel baconsandwich som min hyresvärdinna i London brukade göra. När hon kom med dem så visste jag att hon köpt köttfärs. Sandwichen var en muta för att jag skulle laga Svenska köttbullar!..