Sprit recept

Laddar...
Din sökning gav 462 träffar

Fiadone- Cheesecake
Fiadone- Cheesecake

Denna cheesecaken härstammar från Korsika, lite annorlunda än de cheesecakes som vi är vana vid men otroligt god, prova! Glutenfri.French toast Suzette
French toast Suzette

Det här är ett giftermål mellan de klassiska franska desserterna French toast (fattiga riddare) och crêpes Suzette. Slutresultatet är kravlöst till max men lika tillfredsställande. Använd glutenfri..


Frozen mojito cheesecake
Frozen mojito cheesecake

Extra läskande och god är denna cheesecake som är inspirerad av drinken Mojito, med lime, mynta och rom. Uteslut bara rommen så kan barn och de som avstår från alkohol också njuta av tårtan.


Biskvitårta med apelsintryffel
Biskvitårta med apelsintryffel

Biskviälskarens dröm - en stor och lyxig jättebiskvi fylld med läcker chokladtryffel med apelsin. Den är dessutom ganska lätt att baka. Använd till exempel Cointreau som smaksättare i tryffeln.


Jordgubbspaj med mandelfyllning
Jordgubbspaj med mandelfyllning

Den här frasiga jordgubbspajen får en krämig fyllning av mandelmassa och kesella, som smaksätts med mandellikör som ger extra smak på fyllningen.
Renkalvytterfilé med rödkålskräm, stekt svamp och svartvinbärssky
Renkalvytterfilé med rödkålskräm,..

Det smakrika viltköttet får sällskap av krämig kål och vinbär. Detta är verkligen en festrätt med väldigt goda smakkombinationer! Renkalvfilé kan ersättas med hjort- eller älgfilé.


Flädertiramisu med fikon och sommarbär
Flädertiramisu med fikon och somm..

En makalöst god och fräsch Tiramisu! Gör gärna denna dessert en dag i förväg så att fyllningen sätter sig och kexen tar smak av den goda fläder- och likörblandningen. Förvaras kallt fram till serve..


Sötpotatispudding
Sötpotatispudding

En saftig pudding med knäckigt nöttäcke. Det låter kanske märkligt att ha sötpotatis i en dessert, men det är otroligt gott! GlutenfrittÄppelrutor med mandel
Äppelrutor med mandel

Saftiga amarettoäpplen på mördegsbotten, toppas med en smulig crunch och serveras med amarettogrädde. Mums! Amaretto kan ersättas med färskpressad äppeljuice.


Mörk frestelse med apelsinlikör
Mörk frestelse med apelsinlikör

En väldigt mäktig paj med krämig, mörk chokladfyllning smaksatt med apelsinlikör. De färgglada apelsinfiléerna ger en friskhet till denna mörka frestelse!White russian- Mug cake
White russian- Mug cake

Stick ut hakan med en häftigt marmorerad drinkklassiker. De krämiga smakerna samsas så väl att det är bara att njuta. Det går snabbt att göra den! För en alkoholfri variant byter du ut likören mot ..