X

Korv recept

Laddar...
Din sökning gav 1738 träffar

Korvburgare à-la Gandalf
Korvburgare ā-la Gandalf

Snart grillsäsong 2015 ju. Då inleder jag med korvburgare ā-la Gandalf. Suveränt gott enligt min enkla mening. Äter du vegetariskt så går det alldeles utmärkt att använda sojakorv och äggersättni..
Gratinerad chorizopytt
Gratinerad chorizopytt

Så perfekt att göra allt i en och samma panna och denna rätt är svår att misslyckas med. Använd en stekpanna som tål ugnsvärme. Annars går det lika bra att ugnsbaka pytten i en gratängform.

Quiche-turbomiddag
Quiche-turbomiddag

Såg en video på facebook där hon lagade en enportionsmiddag i en mugg i micron. Testade genast och fick till detta recept, naturligtvis modifierat på mitt vis!

Fläskfilé med örter och salami
Fläskfilé med örter och salami

Ibland vill man bara ha en kravlös middag med kött, potatis och sås. Ge fläskfilén massor av smak av salami och färsk salvia. Råstekt potatis och gräddsås gör det till riktigt avslappnad "comfort food..


Korvrätt allt-i-ett i ugnen
Korvrätt allt-i-ett i ugnen

Allt-i-ett rätter är alltid uppskattad mat! Sätt in maten i ugnen och gör något annat medan den blir klar, koppla av till exempel. 420 kcal/portion.


Korvstroganoff al'a Martin
Korvstroganoff al'a Martin

Jag personligen ogillar den klassiska korvstroganoff med varje fiber i in kropp. Men denna variant som min lillebror brukar laga den går hem. Mina barn samt hans älskar den! Martin brukar variera med ..


Falukorvsfräs med pasta
Falukorvsfräs med pasta

Falukorvsfräs med pasta är ett härligt recept på husmanskost som både är enkelt och går snabbt att tillaga. Med grönsaker som purjolök, paprika och majs blir det dessutom en hel del grönt på tallriken..Megamix köttmos Norrland
Megamix köttmos Norrland

En typ pyttipannastuvning som har allt i ett i samma tugga jag brukar slänga ihop och hittat på. Välj det kött som du har kvar eller som blev kvar, går att variera till tusen. Ungefär som köttlådan me..