Korv recept

Din sökning gav 1704 träffar
Cajunpanna

Ett tips för barnfamiljer är att bjuda på en mildare korv till de små, eller att servera med en klick mild yoghurt tillsammans med pannan.


Korvgryta

1. Värm stekpanna och häll ned lite olivolja 2. Skiva ned lök, vitlök och lägg ned i pannan. Låt steka i ca 1 min. 3. Skiva ned chorizo, kabanoss och broccoli. 4. Lägg sedan ned timjan, rosmarin oc..
Mozzarellafylld potatisrulle med lufttorkad skinka och salami
Mozzarellafylld potatisrulle med ..

En elegant rätt där den lufttorkade skinkan och salamin får sällskap på tallriken av ett par härligt krispiga potatisrullar fyllda med mozzarella.Mustig rotfrukt och korvgryta

En värmande och mättande gryta. Kan med fördel göras dagen innan den ska ätas. Smakar bara bättre då när alla smaker får mogna. Går också att göra helt vegetarisk genom att ta bort korven. Lika god..


Enkel falupotatislåda

Stekt korv och potatis i all ära. Men på detta sätt blir det riktigt mumsigt och allt lagat samtidigt i ugnen. Potatisen har sugit i sig de olika smakerna och blev ljuvlig.

Karelskt ostinbakad pepparrotsfal..

Receptet förvandlade en vanlig falukorv till en smakfull smak och synupplevelse. Deg receptet är en försvenskad version av Karelsk pirogdeg. Jag serverade med potatis och en gräddlöksås. Korven bör..