X

Paprika recept

Laddar...
Din sökning gav 605 träffar
Köttfärsfyllda paprikor

Här ska det vara de stora, långsmala paprikorna som brukar kallas snackpaprika. De har tunnare kött och de hinner blir mjuka i ugnen utan att man behöver förvälla dem först. Tillbehör: Vitlöksbröd..
Hasses fläskfilélåda

En rätt från det glada 80-talet uppkallat efter min pappa som ofta lagade den. Paprikahacket kan med fördel förberedas redan på förmiddagen så att det får stå och dra ihop sig men självklart går det b..


Ananascarbonara

En frisk och matig släkting till Spagetti Carbonara. Går snabbt och lätt att göra, men upplevs som ett mustigt långkok. Godast med spagetti till men annan pasta går också bra.


Barnmat Grönsaker med couscous

Min dotter på 7 månader älskar denna rätten! 1 portion räknar jag som 0,5 barnmatsburk. Totalt blir det alltså 3 & 0,5 barnmatsburkar. Fungerar utmärkt att frysa in.
Ost och kasslersoppa med gröna vä..

En ljust limegrön krämig soppa som ger alla råvaror fritt spelrum att gifta sig. Jag gjorde den med en lagrad cheddarost, men det går bra med vilken som helst. Serverades med rostat bröd och blev my..


Rökig paprikagräddsås

Denna paprikasås är som klippt och skuren för allt grillat eller stekt kött. Spred även nu i smällkalla januari en lätt arom av sommarens grillkvällar. På bilden serverad till ”Panerade ost och papr..


God vegetarisk paj
God vegetarisk paj

En mycket mumsig vegetarisk paj som kan bjudas på varm eller kall med en sallad. Går bra att användas som salt bit till kaffet och fyllningen kan varieras i det oändliga


Paprikasås
Paprikasås

En kall sås som fungerar perfekt till en grillad köttbit. Kan också serveras ljummen till vad som helst.


Färgglad kycklingwok

Kyckling, färska champinjoner, paprikor i vackra färger och en woksås med sting. Denna rätten både ser tilltalande ut och smakar perfekt.


Gulaschgryta med Spätzle

Mat som jag växte upp med. Underbar höst- och vintermat för frusna. Spätzle är en tysk äggpasta (ser kanske inte så spännande ut på bilden, men är så god!) Vill man inte göra spätzle så är grytan g..


Gulashsoppa (Gulyas Leves)
Gulashsoppa (Gulyas Leves)

En traditionell ungersk rätt. Det finns många olika sätt att göra en Gulash på. Många ungerska husmödrar sätter sin stolthet i just sitt recept. Här är min tolkning av rätten.