Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ICA:s Kyckling med senap, vitt vin & schalottenlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Receptet är taget från locket på ICA:s crème fraiche burk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklinglårfilén och paprikan i bitar. Skala och hacka vitlöken.
  2. Bryn kycklingen och vitlöken i olja. Tillsätt crème fraiche och vatten, låt det sjuda ca 5min. Lägg ner paprikan när det återstår någon minut av kokningen.
  3. Smaksätt med salt och peppar. Rör ner basilikan. Servera gärna med ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 26 februari 2012

    Enkelt och gott!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.