Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ice Cream n' Crisp

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Glass varvad med chokladkolasås med mariekex. Enkelt att göra, passar bra till helg och middagsbjudningar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i en kastrull, rör i sirap, grädde, kakao, socker och vatten. Låt koka upp, smält chokladen i röran på svag värme eller plattans eftervärme. Smula ner mariekexen, låt koka 1- 2 min.
  2. Låt svalna och varva med glass i dessertglas. Storleken på glasen avgör hur många port. det blir. På bilden; 3 stora glas, 5 små.
  3. Dekorera gärna med clementiner, druvor eller annan frukt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.