- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod och kan lätt byta fläskfilèn mot kyckling eller quorn.
Instruktioner
- Skär fileèn i skivar.
Blanda ströbröd, den rivna osten, salt peppar. Vispa äggen. Vänd fileerna i äggen och ströbröd och stek dem på medelgod värme.
Blanda grädde, chilisås, ketchup,senap.
- Lägg de stekta fileerna i en eldfast form och lägg alla skivade tomaterna på. Häll på gräddblandningen och skrapet och äggen efter paneringen. Lägg på ytterligare ost om så önskas.
Gratinera i 200 g ca 30 min.
- Servera med ris, klyftpotatis, bulgur, orzo eller stekt potatis. En fräsch grönsallad och ett glas vin, sätter pricken över iet.
Publicerat den
12 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej imminn! Ska pröva din smarriga fläskfilégryta. Den verkar vara god kommer tillbaka senare när jag prövat den. Ha en bra kväll / kekke
Otrolig god gryta alla här ville ha receptet. Den här kommer jag göra flera gånger blir högsta poäng Tack för receptet