Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Imminns smarriga fläskfilègryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och kan lätt byta fläskfilèn mot kyckling eller quorn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fileèn i skivar. Blanda ströbröd, den rivna osten, salt peppar. Vispa äggen. Vänd fileerna i äggen och ströbröd och stek dem på medelgod värme. Blanda grädde, chilisås, ketchup,senap.
  2. Lägg de stekta fileerna i en eldfast form och lägg alla skivade tomaterna på. Häll på gräddblandningen och skrapet och äggen efter paneringen. Lägg på ytterligare ost om så önskas. Gratinera i 200 g ca 30 min.
  3. Servera med ris, klyftpotatis, bulgur, orzo eller stekt potatis. En fräsch grönsallad och ett glas vin, sätter pricken över iet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 26 april 2010

    Hej imminn! Ska pröva din smarriga fläskfilégryta. Den verkar vara god kommer tillbaka senare när jag prövat den. Ha en bra kväll / kekke

  • kekke46 23 maj 2010

    Otrolig god gryta alla här ville ha receptet. Den här kommer jag göra flera gånger blir högsta poäng Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.