Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Improvisation i januari

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Måste göra något gott, kan inte bara äta rester hela tiden. Hur var det Cajsa Warg gjorde...

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och skär kycklingen i bitar. Stek i traktörpanna tills kycklingen är genomstekt. Salta med en halv tsk. Skiva chorizon och lägg i pannan tillsammans med majsen. Rör om och stek några minuter till. Stäng av plattan och häll i räkor och cashewnötter. Rör om och lägg på locket. Låt stå och bli genomvarmt medan du kokar nudlarna i vatten med en tsk salt. Häll nudlarna i ett durkslag så dom får rinna av. Klipp i mer hanterliga storlekar. Häll olivolja i kastrullen och lägg tillbaka nudlarna. Häll mera olja över och sedan persilja och vitlökspulver, lite i taget, och rör om däremellan så att det blir jämnt fördelat i nudelmassan. Servera med tomatklyftor och eller inlagd gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.