Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad potatis i smördeg

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegott till ugnsstekt lax eller till stekt kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa kokt potatis. Baka ut 4 smördegsplattor, bred ut bredbar ost på dem. Fördela den kokta pressade potatisen på plattorna, krydda med vitlöksalt.
  2. Skiva västerbottenost. Pensla med smör på långsidans kant, rulla ihop till 4 rullar. Lägg dem på bakpappersklädd plåt med skarven nedåt .
  3. Pensla rullarna med smör och grädda i 15 minuter i 200 grader tills de är gyllengula .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.