Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad biff med svampfylld kronärtskocka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här har Allers varit framme igen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek biffarna vackert bruna på båda sidor och låt dem kallna.
  2. Fräs svampen i smör och pudra över mjöl, rör om och fräs tillsammans. Späd med grädden och låt puttra till en ganska tjock stuvning. Salta och peppra.
  3. Kavla ut de tinade smördegsplattorna lite på bredden.
  4. Lägg en biff på varje smördegsplatta. Lägg en kronärtskocksbotten fylld med svampstuvning på varje biff och svep om degplattan. Nyp ihop skarvarna och pensla paketen med uppvispat ägg.
  5. Grädda i 225º i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.