Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad fläskfilé med ost och svamp

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. Bryn svampen.
  2. Tag fram smördegen och rulla ut den. Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären.
  3. Lägg i en paket ost och strö rikligt med persilja över filen. Lägg en bädd av svamp och ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen.
  4. Nyp till kanterna och pensla med ägg. Lägg den i en smord form och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 30-40 minuter. Servera med svampsås till pressad potatis och sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mejliz 3 januari 2010

    Fantastiskt gott =) Behövdes dock vara inne ca 45 min i ugnen.... serverades med potatis/vitlöksgratäng... Underbar rätt att bjuda på =)

  • Completer 5 januari 2010

    Kanongott! Gjorde som föregående och hade den inne lite längre och med lite högre temp (225 för pommes:ens skull). Smorde in den med mortlad svartpeppar och mycket krossad, färsk vitlök. Champinjonsås till funkade utmärkt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.