- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Kan användas både som snittar/tilltugg eller huvudrätt tillsammans med en fräsch sallad.
Instruktioner
- Skär kalkonen och purjon i små bitar.
Riv osten
Blanda detta tillsammans med persilja, salt och svartpeppar.
Riv små bitar av brödet och blanda ner.
Tillsätt grädde och yoghurt och blanda allt till en kletig massa.
- Bred ut massan tunt på en färdigkavlad smördeg. Rulla ihop smördegen och se till att ändarna försluts ordentligt, annars blir det smetigt…
- Grädda i ugnen enligt smördegens anvisningar, ca 20-25 min vid 180-200 grader. Kan vara lämpligt att täcka över rullarna med folie efter att de har fått gyllenbrun färg.
- Serveras antingen som snittar efter att den svalnat och skurits. Kan med fördel även serveras som huvudrätt tillsammans med en fräsch grönsallad.
Publicerat den
10 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar