Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakade fläskfilémedaljonger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kommer ytterligare ett Allersrecept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Salta och peppra dem lätt och stek dem hastigt i smör på båda sidor. Tag upp köttet och låt det kallna.
  2. Skär leverpastejen i fyra skivor. Kavla ut smördegen något på bredden, lägg på en skiva fläskfilé och klicka på 1 msk champinjonkräm på köttet. Täck med en ny skiva kött och lägg överst på en skiva leverpastej. Svep om degen och nyp ihop skarvarna.
  3. Pensla paketet med uppvispat ägg. Grädda i 225º i 20 minuter.
  4. Servera med en svampsås och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.